Kirjaudu sisään
   
 Ladataan...
Skip Navigation Links
Toimitusehdot
ARKEA KAUPPA
Yleistä
Näitä toimitusehtoja sovelletaan yritys- tai yhteisöasiakkaan (”asiakas” / ”tilaaja”) tilatessa tuotteita ja/tai palveluita Arkea Oy:n Arkea Kaupasta/kauppa.arkea.fi-sivuston kautta (Arkea Oy, 2443151-8, Tykistökatu 4 A 4. krs, 20520 Turku, puh. 0207 597 577, verkkokauppa@arkea.fi).

Asiakas hyväksyy nämä toimitusehdot, kun hän rekisteröityy Arkea Kauppaan.

Asiakas ja sen edustaja
Arkea Kaupasta tuotteita ja/tai palveluita voi tilata ainoastaan palveluun rekisteröityneet yritykset tai yhteisöt.
Asiakkaan edustaja, joka tekee tilauksen Arkea Kaupasta vastaa siitä, että hänellä on asiakkaan puolesta oikeus tehdä tilaus ja että asiakas vastaa tilauksestaan. Tilauksen tekevän asiakkaan edustajan on varmistettava, että tilauksessa annetut tiedot ovat oikein ja pitävät paikkansa.

Tilat
Arkea Kaupasta voidaan toimittaa tilauksia ainoastaan tilausvaiheessa tilaajan valittavissa oleviin tiloihin, tai tilauksen voi noutaa tilausvaiheessa tilaajan valitsemasta Arkea Kaupan noutopisteestä. Arkea Kaupasta ei voi varata tiloja, vaan tilat täytyy varata asiakkaan omasta tilavarausjärjestelmästä. Arkea Kaupan valittavissa olevat tilat toimivat pelkästään toimituspisteinä.

Tuotteiden ja palveluiden tilaaminen ja maksaminen
Tuotteet ja/tai palvelut tilataan Arkea Kaupassa määrittämällä tilaisuuden nimi, koko (osallistujien lukumäärä), toimitustapa, ajankohta sekä tila, jossa toimitus luovutetaan.

Arkea Oy lähettää asiakkaalle laskun toimitetuista tuotteista ja/tai palveluista. Maksuehto on 14 päivää netto, ellei Asiakkaan kanssa ole erikseen sovittu muusta maksuehdosta. Viivästyskorko on korkolain mukainen. Alle 50 euron tilauksista saatetaan periä laskutuslisä.

Toimitustavat ja –kulut
Tilatut tuotteet ja/tai palvelut toimitetaan tilauksen tekovaiheessa valittavissa olevaan tilaan tai Arkea Kaupan noutopisteeseen. Tilaaja valitsee halutun toimitustavan tilausvaiheessa, joka voi olla nouto, toimitus valittuun tilaan tai katettuna valittuun tilaan. Toimituskulut vaihtelevat toimitustavan mukaisesti ja toimituskulut ilmoitetaan erikseen tilausvahvistuksen yhteydessä.

Tilauksen yhteenveto
Tilaaja voi tilauksen tehtyään halutessaan tulostaa/tallentaa tilauksen yhteenvedon ja lähettää sen haluamiinsa sähköpostiosoitteisiin. Tilauksen yhteenvedosta ilmenee tilauksen sisältö sekä toimitukseen ja hintaan liittyvät asiat.

Peruuttamisoikeus
Tilaajalla on oikeus peruuttaa tilaus, mikäli tilauksen sulkuaika ei ole ylittynyt. Tuotteilla ja/tai palveluilla voi olla sulkuajat, jonka jälkeen tilauksen peruuttaminen ei ole enää mahdollista tilaajan toimesta. Tilaukseen voi olla mahdollista tehdä muutoksia ottamalla suoraan yhteyttä tilauksen toimittavaan pisteeseen.

Muutosoikeus
Arkea Oy pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja. Asiakkaan tilauksiin sovelletaan tilaushetkellä voimassaolevia toimitusehtoja, jotka ilmenevät Arkea Kaupan sivustoilta.

Vastuunrajaus
Arkea Oy vastaa vain oman virheellisen toimintansa aiheuttamista välittömistä vahingoista eikä Arkea Oy:n vastuu ulotu välillisiin vahinkoihin. Arkea Oy:n vastuu kaikissa tapauksissa rajoittuu virheellisten/puutteellisten/viivästyneiden tuotteiden kauppahinnan palauttamiseen.

Erimielisyystilanteet
Arkea Oy vastaa tuotteiden ja/tai palveluiden mahdollisista virheistä näiden toimitusehtojen ja Suomen lain mukaisesti. Mahdolliset erimielisyydet ratkaistaan ensisijaisesti keskinäisten neuvottelujen avulla. Mikäli yhteisymmärrystä ei saavuteta, virheellisistä tuotteista ja/tai palveluista aiheutuvat riidat ratkaistaan lopullisesti välimiesmenettelyssä Keskuskauppakamarin välityslautakunnan sääntöjen mukaisesti. Välimiesmenettelyn paikka on Turku. Välimiesoikeus koostuu yhdestä välimiehestä. Välimiesmenettelyn kieli on suomi.

KAAREA KAUPPA
Yleistä
Näitä toimitusehtoja sovelletaan yritys- tai yhteisöasiakkaan (”asiakas” / ”tilaaja”) tilatessa tuotteita ja/tai palveluita Kaarea Oy:n Kaarea Kaupasta/kauppa.arkea.fi-sivuston kautta (Kaarea Oy, 2925981-7, Tykistökatu 4 A 4. krs, 20520 Turku, puh. 020 764 9850, asiakaspalvelu@kaarea.fi).

Asiakas hyväksyy nämä toimitusehdot, kun hän rekisteröityy Kaarea Kauppaan.

Asiakas ja sen edustaja
Kaarea Kaupasta tuotteita ja/tai palveluita voi tilata ainoastaan palveluun rekisteröityneet sopimusasiakkaat.
Asiakkaan edustaja, joka tekee tilauksen Kaarea Kaupasta vastaa siitä, että hänellä on asiakkaan puolesta oikeus tehdä tilaus ja että asiakas vastaa tilauksestaan. Tilauksen tekevän asiakkaan edustajan on varmistettava, että tilauksessa annetut tiedot ovat oikein ja pitävät paikkansa.

Tilat
Kaarea Kaupasta voidaan toimittaa tilauksia ainoastaan tilausvaiheessa tilaajan valittavissa oleviin tiloihin, tai tilauksen voi noutaa tilausvaiheessa tilaajan valitsemasta Kaarea Kaupan noutopisteestä. Kaarea Kaupasta ei voi varata tiloja, vaan tilat täytyy varata asiakkaan omasta tilavarausjärjestelmästä. Kaarea Kaupan valittavissa olevat tilat toimivat pelkästään toimituspisteinä.

Tuotteiden ja palveluiden tilaaminen ja maksaminen
Tuotteet ja/tai palvelut tilataan Kaarea Kaupassa määrittämällä tilaisuuden nimi, koko (osallistujien lukumäärä), toimitustapa, ajankohta sekä tila, jossa toimitus luovutetaan.

Kaarea Oy lähettää asiakkaalle laskun toimitetuista tuotteista ja/tai palveluista. Maksuehto on 14 päivää netto, ellei Asiakkaan kanssa ole erikseen sovittu muusta maksuehdosta. Viivästyskorko on korkolain mukainen. Alle 50 euron tilauksista saatetaan periä laskutuslisä.

Toimitustavat ja –kulut
Tilatut tuotteet ja/tai palvelut toimitetaan tilauksen tekovaiheessa valittavissa olevaan tilaan tai Kaarea Kaupan noutopisteeseen. Tilaaja valitsee halutun toimitustavan tilausvaiheessa, joka voi olla nouto, toimitus valittuun tilaan tai katettuna valittuun tilaan. Toimituskulut vaihtelevat toimitustavan mukaisesti ja toimituskulut ilmoitetaan erikseen tilausvahvistuksen yhteydessä.

Tilauksen yhteenveto
Tilaaja voi tilauksen tehtyään halutessaan tulostaa/tallentaa tilauksen yhteenvedon ja lähettää sen haluamiinsa sähköpostiosoitteisiin. Tilauksen yhteenvedosta ilmenee tilauksen sisältö sekä toimitukseen ja hintaan liittyvät asiat.

Peruuttamisoikeus
Tilaajalla on oikeus peruuttaa tilaus, mikäli tilauksen sulkuaika ei ole ylittynyt. Tuotteilla ja/tai palveluilla voi olla sulkuajat, jonka jälkeen tilauksen peruuttaminen ei ole enää mahdollista tilaajan toimesta. Tilaukseen voi olla mahdollista tehdä muutoksia ottamalla suoraan yhteyttä tilauksen toimittavaan pisteeseen.

Muutosoikeus
Kaarea Oy pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja. Asiakkaan tilauksiin sovelletaan tilaushetkellä voimassaolevia toimitusehtoja, jotka ilmenevät Kaarea Kaupan sivustoilta.

Vastuunrajaus
Kaarea Oy vastaa vain oman virheellisen toimintansa aiheuttamista välittömistä vahingoista eikä Kaarea Oy:n vastuu ulotu välillisiin vahinkoihin. Kaarea Oy:n vastuu kaikissa tapauksissa rajoittuu virheellisten/puutteellisten/viivästyneiden tuotteiden kauppahinnan palauttamiseen.

Erimielisyystilanteet
Kaarea Oy vastaa tuotteiden ja/tai palveluiden mahdollisista virheistä näiden toimitusehtojen ja Suomen lain mukaisesti. Mahdolliset erimielisyydet ratkaistaan ensisijaisesti keskinäisten neuvottelujen avulla. Mikäli yhteisymmärrystä ei saavuteta, virheellisistä tuotteista ja/tai palveluista aiheutuvat riidat ratkaistaan lopullisesti välimiesmenettelyssä Keskuskauppakamarin välityslautakunnan sääntöjen mukaisesti. Välimiesmenettelyn paikka on Turku. Välimiesoikeus koostuu yhdestä välimiehestä. Välimiesmenettelyn kieli on suomi.