Kirjaudu sisään
   
 Ladataan...
Skip Navigation Links


Skip Navigation Links.
Tilaukset

Tilaukset-sivulla voidaan aloittaa joko uusi tilaus tai uusi tilavaraus.

Sivulle tultaessa tilausluetteloon listautuvat käyttäjätunnuksen omat tilaukset valitusta asiakkaasta riippumatta.

Muita tilauksia voi hakea asiakkaan nimellä tai asiakasnumerolla, tilausnumerolla tai tilauksen nimellä sekä lisäksi vastuuhenkilöllä ja Rajaa hakua-toiminnolla.

Lisäksi voidaan valita mitä tilauksia näytetään:
Avoimet tilaukset, toimittamattomat tilaukset niille asiakkaille, joihin käyttäjätunnuksella on tilausoikeus
Omat tilaukset, kaikki käyttäjätunnuksella tehdyt tilaukset
Kaikki tilaukset, joiden asiakkaisiin käyttäjätunnuksella on tilausoikeus.

Tilausluettelon järjestystä voi vaihtaa otsikkosarakkeita klikkaamalla. Tilausluettelo voidaan järjestää tilausnumeron, tilauksen nimen, vastuuhenkilön, asiakkaan nimen, tilauksen tilan tai tilaisuuden alkamisajankohdan mukaan. Järjestyksen voi muuttaa joko nousevaksi tai laskevaksi.

Tilausnumeroa klikkaamalla aukeaa tilauksen tiedot-sivu, jossa voi tarkastella tilausta. Sitä voidaan tätä kautta myös muokata, mikäli sen tila on keskeneräinen, hyväksymätön, vahvistamaton tai hyväksytty, mutta sitä ei ole vielä maksettu. Lisäksi henkilöihin voidaan tehdä muutoksia, vaikka tilana on suljettu tai tilauksesta olisi osa maksettu.

HUOM! Keskeneräinen-tilassa olevaa tilausta ei ole vielä lähetetty eteenpäin keittiölle, joten tilaajan tulee tarkistaa sen tiedot ja lähettää se Tilauksen lähetys-sivulla. Keittiö ei käsittele keskeneräisiä tilauksia.