Kirjaudu sisään
   
 Ladataan...
Skip Navigation Links


Skip Navigation Links.
Etusivun toiminnot

Kirjautumisen jälkeen aukeaa Tilaajaosion etusivu.

Ensimmäisenä valitaan asiakas oikean ylänurkan valikosta. Valittavana ovat ne asiakkaat, joille käyttäjätunnuksella on oikeudet tehdä tilauksia.
Tiloja ja tuotteita voidaan selata vasta asiakkaan valitsemisen jälkeen.

Linkit

Tilaukset-linkistä siirrytään tarkastelemaan kyseiselle asiakkaalle tehtyjä tilauksia.

Tuotteet-linkistä siirrytään selaamaan tuotteita, jotka ovat asiakkaan tilattavissa kuluvana päivänä.

Tilat-linkistä siirrytään selaamaan tiloja ja voidaan tarkastella niiden varaustilannetta.

Tilauksen teko

Etusivulta voidaan siirtyä myös suoraan tekemään uusi tilaus.

Uusi tilaus -toiminnolla valitaan mm. tilauksen toimitustapa, varataan tila ja tilaustarjoilut. Lisäksi voidaan ilmoittaa mm. tilaisuuden osallistujat, erityisruokavaliot, maksutiedot ja muut tarvittavat lisätiedot.

Uusi tilavaraus -toiminnolla varataan tila halutulle ajalle. Varauksen yhteydessä voidaan ilmoittaa tilaisuuden osallistujat. Kyseinen valinta näkyy vain, mikäli asiakas on valittuna ja kyseiselle asiakkaalle sallitaan tilavaraukset järjestelmässä.

Tulosta osallistujat: tulosteelle voidaan tulostaa eri tilaisuuksien osallistujat tietyltä ajalta. Hakua voidaan rajata tarvittaessa sijainnin tai tilan mukaan. Lisäksi voidaan hakea tilaus vastuuhenkilön tai osallistujan nimellä, jolloin tiedetään mihin esim. tilaan henkilö tulisi ohjata. Painike on näkyvissä, mikäli käyttäjätunnuksen käyttäjäryhmä on järjestelmän ylläpitäjän toimesta kiinnitetty jollekin/joillekin tiloille (määritetään ylläpito-toiminnoissa tilahallinnassa)